30. ETAK (Endüstriyel Tasarım Bölümleri Akademik Konseyi) toplantısı 1 Temmuz 2022 tarihinde Eskişehir Teknik Üniversitesinde (ESTÜ) gerçekleştirildi. Toplantıya ODTÜ'yü temsilen Bölüm Başkanımız Gülay Hasdoğan katıldı. ESTÜ Rektörü Tuncay Döğeroğu, Rektör Yardımcısı Gürsoy Arslan, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Osman Tutal ve Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Duysal Tütüncü Demirbaş'ın açılış konuşmaları ile başlayan program, 15 Endüstriyel Tasarım Bölümünün ETMK öğrenci temsilcilerinin sunuşu ile devam etti. ODTÜ'den Beyzanur Üstün'ün temsilci olarak katıldığı sunumda öğrenciler yürüttükleri anketin sonuçlarına dayanarak eğitimde yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Öğleden sonra bölüm başkanımız Gülay Hasdoğan'ın başkanlığını yürüttüğü Endüstriyel Tasarım Akreditasyon Kurulu (ENTAK) Program Bilgilendirme çalıştayı gerçekleştirildi.

10/11/2022 - 21:14