Teknoloji geliştirmenin alt yapısına, sabrına ve insan kaynağına vakıf olmadan, bedel ödemeden hep talep etmeyi seviyoruz. Yaratıcı fikrin, insan zekâsının bir türevi olduğunu görmezlikten gelmenin bedelini toplum olarak her geçen gün giderek daha ağır bir şekilde ödediğimizin farkında bile değiliz. İnovasyonun temel yapı taşı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için, önce “kendi insanımıza ve kültürümüze” değer verme bilincinin gelişmesine açıkça ayak diretmekteyiz.

İnovasyon “Yenileşim” kavramını, Ar-Ge ve Tasarım çizgisinde yeniden yorumlayan ve ülkemiz gerçekleri ile buluşturan bir ilk çalışma bu kitap, gerçekler ile yüzleşerek, gerekli sabrı ve inancı ortaya koyabildiğimiz ve insanımıza güvenebildiğimiz takdirde çözümün aslında zor olmadığını göstermekte.

Yazar Dr. Hakan Gürsu, ODTÜ`de geçen 30 yılı aşkın hocalık deneyimi ve kurucusu olduğu Designnobis Tasarım / İnovasyon şirketi ile birlikte 7 yılda toplam 91 Uluslararası tasarım ödülü kazanarak büyük bir uluslararası başarıya imza attı. Yetiştirdiği binlerce öğrencinin yanında sıra dışı bir çizer, düşünür, tasarımcı ve fikir insanı olarak eserleri ile dünyanın dikkatini çekti. İnovasyon, tasarım, Ar-Ge ve yaratıcı düşünce konularında 200`ün üzerinde konferans verdi. ”

http://www.idefix.com/kitap/sahi-inovasyon-neden-bu-kadar-uzak-hakan-gursu/tanim.asp?sid=EXMPW2Q2133AL408P7X2


Son Güncelleme:
05/03/2014 - 02:00