Değerli Mezunlarımız,

Birlik ve beraberliğin önemini ve değerini çokça hissettiğimiz bu günlerde, hepimiz için belli bir dönemde fikirlerin, görüşlerin, yaratıcılığın paylaşıldığı okulumuzda bir araya gelebilmek daha fazla önem kazandı. 29 Haziran 2013 Cumartesi günü ODTÜ Mezunlar Gününde birarada olabilmenin bambaşka bir anlamı olacak. Çünkü bu yıl ilk kez mezuniyette 30. yılı doldurmanın, ve 1000 (bin!) mezunu aşmanın gururunu hep birlikte taşıyacağız. 29 Haziran aynı zamanda Dünya Endüstriyel Tasarım Günü. Öğrencilerimizin projelerinden örnekler içeren sergilerimizin ve ekteki programda yer alan etkinliklerin ilginizi çekeceğine inanıyoruz.

Sabah Üniversitenin genel programı uygulanacak, saat 14:00'ten itibaren bölümlerdeki etkinlikler başlayacak. Saat 14:00'te Mimarlık Fakültesi Ana Bina Göbektaşında klasik müzik dinletisinin ardından 10., 20. ve 30. yıl mezunlarımıza madalyaları verilecek. Madalya alacak mezunlarımızın saat 14:00'te Göbektaşında olması çok önemli. Çünkü tören Endüstri ürünleri Tasarımı Bölümünün mezunları ile başlayacak.

Madalya yılı gelmiş olsun ya da olmasın tüm mezunlarımızı Fakülte içinde yer alan sergilerimizi izlemeye davet ediyoruz. Mezuniyet projelerimizden bir seçki Dekanlık girişi karşısındaki sergi salonunda, üçüncü sınıf öğrencilerinin "Gürallar Art-Craft İşbirliğiyle Çifte Ömürlü Cam Ambalaj Çözümleri" 33 no'lu stüdyoda, ikinci sınıf öğrencilerinin bahçe mobilyası projeleri ana bina ve ek binanın arasındaki bahçede sergilenecek. Fakültede ayrıca Mimarlık ve Şehir Bölge Planlama Bölümlerinin öğrenci projelerinin yanı sıra "Direniş", "Mimarlık Fakültesi Tarihi" ve "Muhalefet" başlıklı sergiler de yer alacak.

Saat 16:00'da ana girişte sergi salonu önündeki kokteylimize herkesi bekliyoruz.

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim kadrosu olarak mezunlar günümüzde sizlerle görüşebilmek bizleri çok mutlu edecek.

11/11/2022 - 14:52