ID 202 stüdyosu, 2. bölüm ilk projesinde öğrenciler, bölümümüzün 50/40 yıl kutlamaları çerçevesinde, temalı anı objeleri tasarlıyorlar. Askon Demir Çelik alt markası olan Artepera, ikinci sınıf öğrencilerinin lazer kesim ve saç metal için tasarlamaları beklenen projeleri için hem üretim hem de üretim teknolojileriyle ilgili bilgi destekleri sunuyor.

Askon Demir Çelik firmasının ev aksesuarları kategorisinde ürün geliştiren, ürün gamını arttıran ve tasarımlarını internet üzerinden satışa sunan iki tane markası bulunmaktadır: Artepera ve Wall Art İstanbul. Her iki markanın ürünlerini www.artepera.com ve www.wallartistanbul.com web adreslerinden inceleyebilirsiniz. Artepera markasının bir yıllık stratejik planı içinde üniversite ile öğrenci projeleri gerçekleştirme hedefi bulunmaktadır. Her iki marka ile metalin merkezde olduğu ahşap, ayna, cam gibi ürünleri tamamlayan yardımcı malzemeler ile duvar aksesuarları (tablolar, saatler, aynalar), masa üstü objeleri (mumluk, şamdan, bardak altlığı, kitap ayracı, vb) tasarlanıyor; yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda satılıyor. 120 kişilik bir ekibe sahip olan firmada endüstriyel tasarımcıların, grafik tasarımcıların, sosyal medya uzmanının da olduğu 13 kişilik bir tasarım ekibi bulunmaktadır.

11/11/2022 - 11:49