Bu yıl on dördüncüsünü düzenlediğimiz ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinin mezuniyet projeleri sergisi 2-5 Haziran 2015 tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Bu yılki sergi kapsamında ayrıca lisans öğrencilerimizin farklı dersler kapsamında hazırladıkları 'Anadolu Isuzu D-Max Kamyonetler için Alternatif Kullanım Alanları', 'Portfolyo Tasarımı' ve 'Etkileşimli Objeler ve Ortamlar' başlıklı çalışmaları da sergilendi.

Danışman Kuruluşlar ve Kişiler

Arçelik, Arlight, Arman Tasarım, Arnica/Senur, Arvento, Aselsan HBT, Aselsan SST, Atagür, Bama Teknoloji, Casa, Delta, Dündar Çevre, Enne, Ersa, Grammer, Futerodesign, Isuzu, Kale, Karel, Lazzoni, MAN Türkiye, Medec, Moonlight, Nitrocare, Nurus, Offi, Ofisline, Orko Ltd., Otokar, Öztiryakiler, Paşabahçe, Sanset İkoor, Tandem, Tartan Design, Tuna Ofis, UTRLab, Vestel Beyaz, Vestel Elektronik

11/11/2022 - 13:26