Pakistan'ın en prestijli üniversitelerinden National University of Science and Technology'nin (NUST) daveti ve Fakültemiz Dekanlığının görevlendirmesi üzerine Bölümümüz eğitim kadrosundan Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülay Hasdoğan, Yard. Doç. Dr. Fatma Korkut ve Dr. Canan Ünlü 17-15 Aralık tarihleri arasında İslamabad'a giderek NUST SADA (School of Art, Design and Architecture) bünyesinde açılması planlanan Endüstriyel Tasarım Bölümü için Müfredat geliştirdiler. İki yıl önce ODTÜ Mimarlık Bölümü eğitim kadrosundan akademisyenler, aynı şekilde Mimarlık Bölümünün müfredatını geliştirmişlerdi. Mimarlık bölümünün ve Makina ve Üretim Mühendisliği Bölümünün öğretim kadrosu ve yöneticilerinin katıldığı çalıştaylar ve bir haftalık yoğun bir çalışmanın sonucunda Endüstriyel Tasarım Bölümünün müfredatı hazırlandı. Programın 2012-13 akademik yılı güz döneminde açılması planlanıyor.

11/11/2022 - 15:25