Sertaç Ersayın, ID480 Design Management dersi kapsamında "Codes and Impact of Design" başlıklı bir seminer verecektir. Mimarlık Fakültesi Kubbealtında, 12 Nisan 2023 Çarşamba 15.00-16.00 saatleri arasında hibrit olarak gerçekleşecek seminere, ilgilenen herkesi bekliyoruz. Çevrimiçi katılmak isteyenler, seminer davet linki için sumeyyes@metu.edu.tr ile iletişime geçebilirler.

Merkezi Montreal’de olan Dünya Tasarım Örgütü İcra Kurulu üyesi ve ETMK Başkanı olan Sertaç  Ersayın ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve Koç Üniversitesi Executive MBA programlarını tamamlamıştır. Yurt içi ve yurt dışında önemli holding ve şirketlerde, farklı kategorilerde Tasarım ve İnovasyon alanında üst düzey yöneticilik yapmıştır. Ulusal kalkınma ve sosyal inovasyon sürecinde tasarımın öğretici ve kaldıraç rolü ile, daha yaşanılabilir bir gelecek için stratejik ulusal bir eylem planına da sahip olmamız gerektiğini düşünüyor.

07/04/2023 - 13:11