ODTÜ EÜTB, Loughborough Design School'dan gelen konuklarımız Ian James Storer ve Ian Campbell'e 'Hızlı Konsept Geliştirme: 2B-3B Form Tasarımı' başlıklı konuşma serisi ve çalıştayı için teşekkür eder. Bizlere, tasarım fikirlerine yön vermek ve esin kaynağı olmak amacıyla Pinterest'den belli stillere yönelik ürün görseli derleme, Photoshop Lapası olarak adlandırdıkları teknikle hızlı ürün görselleri yaratma, ayrıca oldukça değerli (ancak bir şekilde unutulmuş olan) 2B kesit ve düzlemler arasında uzatılarak yaratılan 3B el çizimlerine dayalı görselleştirme tekniklerini sundular. Öğrenciler, bu teknikleri kullanarak, '... stilinde' ya da '... kişiliğine/karakterine uygun' harici harddisk tasarladılar. Ardından, tasarımlarını 3B yazıcıda çıktılarını almak üzere geliştirdiler. Çıktıların sonuçlarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Ian ve Ian'a İngiltere'ye dönüş yolunda iyi yolculuklar diliyoruz!

11/11/2022 - 14:13