Design Turkey Ürün Tasarımı Ödülleri kategorisinde mezunlarımız ve mezunlarımızın içinde bulunduğu ekipler 3 üstün tasarım, 8 iyi tasarım ve 2 kavramsal tasarım ödülü aldı.

Endüstrinin geleceğine yön gösterebilecek yaratıcı fikirlerin değerlendirildiği Kavramsal Tasarım Ödülleri kategorisinde dağıtılan toplam 18 ödülün yarısını öğrencilerimiz kazandı. Kazanan projelerin 7 tanesi mezuniyet projeleri kapsamında geliştirildi. Deniz Yanık "Voxee", Sima Demir "Cloudin", Koray Canlar "Embrace", Selen Naz Sarıtaş "Omilu", Aybüke Ülker Ercan "Sobe", Eren Dönertaş "Hane" ve Doğa Bircan "Breeze" ürünleri ile ödül kazandı. Kazanan mezuniyet projelerinde danışmanlık yapan Spirohome, Karel, Tandem, Biyomod, Mertoğlu ve Aselsan firmalarına ve eğitim ekibine değerli katkıları için teşekkür ediyoruz.

Ödül kazanan tüm mezun ve öğrencilerimizi içtenlikle tebrik ediyoruz.

11/11/2022 - 11:21