2021 Endüstriyel Tasarım mezunları diploma töreninde bir araya geldiler.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi 2020-21 Akademik yılı diploma töreni 13 Eylül 2021 Pazartesi 10:00-12:00 arasında Mimarlık Fakültesi önünde gerçekleştirildi. ODTÜ'nün Devrim Stadyumunda yapılan geleneksel diploma töreni, geçen yıl küresel salgın nedeniyle yapılamamıştı. Bir çok bölüm gibi Endüstriyel Tasarım bölümü de törenini sanal ortamda gerçekleştirmişti. Bu yıl ise bölümler ve fakülteler törenlerini salgın önlemleri çerçevesinde yüz yüze yapabildiler. ODTÜ'nün ilk binası olan Mimarlık Fakültesinin ilk diploma törenlerinin de gerçekleştirildiği ana girişi önünde yapılan tören, öğretim üyeleri ve 2021 mezunlarının yürüyüşüyle başladı. Mimarlık Fakültesi Dekanı, Bölüm Başkanları, fakülte birincisi ve bölüm birincilerinin konuşmalarından sonra Endüstriyel Tasarım, Şehir ve Bölge Planlama ve Mimarlık Bölümlerinin Doktora, Yüksek Lisans ve Lisans mezunlarına diplomaları verildi. Ailelerin de davetli olduğu tören sonunda kutlamalar ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. 2021 yılı mezunlarını kutlar, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

10/11/2022 - 21:57