Yeni mezunumuz Merve Kalan'ın Prototypes for Humanity'de (önceki adıyla Dubai Global Grad Show) sağlık, çevre ve toplum bilim gibi farklı disiplinlerden katılan 100 proje arasında 'Aerostsat' adlı tasarımıyla Çevre kategorisinde büyük ödülü aldığını duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Merve sergide iki projesiyle yer aldı: 'Aerostat' ve 'Diacare' - Mezuniyet Projesi (Prods Design danışmanlığında). ODTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümünü başarıyla temsil etmenin yanı sıra, bir Türk üniversitesinden sergiye katılımı kabul edilen tek öğrenci temsilcisiydi.

Etkinlik açılışında, HH Şeyha Latifa bint Mohammed, DIFC Valisi HE Essa Kazım ile birlikte, ilk 'Prototypes for Humanity Ödülü'nün sahiplerini açıkladı. Sürdürülebilir kalkınma için kritik alanlarda akademik mükemmelliğin desteklemesi amacıyla, Çevre, Sağlık, Toplum ve Kurumsal Çözümler alanlarında her biri üstün çalışmalara ait toplamda dört proje ödüllendirildi. Tüm Prototypes for Humanity organizasyon ekibine teşekkür ederiz.

21/11/2022 - 14:52