Türkiye'deki en kapsamlı tasarım etkinliği olan Tasarım Haftası'nda bölümümüzün sergisi de yer alacak.

Ayrıca, bölümümüz öğretim üyelerinin konuşmaları ve öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin katıldığı paneller olacak.

Ana sahnede, 14 Kasım'da, yarı zamanlı eğitmenlerimizden Ece Yalım, 14:00-15:00 saatleri arasında "Tasarımın Ötesinde Değerleri Aramak" başlıklı bir konuşma yapacak. Aynı sahnede, 15 Kasım'da, bölüm başkanımız Prof.Dr. Gülay Hasdoğan, 11:15-12:15 saatleri arasında "Tasarımda Geleceğin Kariyerleri" başlıklı paneli yönetecek.

Tasarım Konuşmaları sahnesinde, 15 Kasım'da 12:00-13:00 saatleri arasında bölüm başkan yardımcımız Doç. Dr. Fatma Korkut, "Tasarım Eğitiminin Geleceği: Teknolojinin İzinden mi?" başlıklı panele katılacak. Aynı gün, 13:15-14:00 arasında öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Çağla Doğan, "Eğitim Projeleri Odaklı Sürdürülebilir Tasarım Yaklaşımları" başlıklı bir konuşma yapacak. O günün ilerleyen saatlerinde, 16:30-17:15 arasında, son sınıf öğrencilerimizden Gül Onat, "İletişimeyenlerden misiniz?" başlıklı panelde konuşmacı olarak yer alacak.

Ayrıca, Prof. Dr. Gülay Hasdoğan ve Doç. Dr. Çağla Doğan'ın jüri üyeleri arasında yer aldığı Design Turkey tasarım yarışmasının ödülleri, 15 Kasım'da dağıtılacak.

11/11/2022 - 11:18