Dr. Aydın Öztoprak, ID480 Design Management dersi kapsamında "National Design Policy" başlıklı bir seminer verecektir. MM25 amfisinde, 24 Nisan 2024 Çarşamba 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek seminere, ilgilenen herkesi bekliyoruz. Kampüs dışından katılmak isteyenler, okula giriş izni için sumeyyes@metu.edu.tr ile iletişime geçebilirler.

2001 yılında lisans, 2004 yılında yüksek lisans, 2011 yılında doktora eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümünde tamamladı. Fulbright misafir araştırmacı bursiyeri olarak Massachusetts Institute of Technology (MIT)’de kullanıcı deneyimi araştırmaları yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü kuruluşunda yer aldı. TOBB ETÜ Medikal Ürünler Tasarım Merkezini kurdu, TÜBİTAK destekli çeşitli araştırma projelerini yürüttü, halen TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanlığı’nı, ETMK Yönetim kurulu Başkanlığını ve Proda Endüstriyel Tasarım Ltd Şirketi yöneticiliğini yürütmekte, bilgisayar destekli tasarım, KOBİ’lerde endüstriyel tasarım süreçleri, akıllı ürünler ve çevre alanlarında araştırmalarına devam etmektedir.

20/04/2024 - 20:12