13 Ekim – 12 Aralık 2012 (Pazar günleri kapalıdır)

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Kadir Has Caddesi – İstanbul

Her malzeme hoşa gidecek şekilde yaşlanmaz. Sadece çok az sayıda malzeme, ürüne ilk uygulanmasının onlarca yıl ardından hâlâ kusursuz ve kirlenmeden kalan bir yüzeye sahip kalmayı başarabilir. Öte yandan, bazı ürün sektörlerinde malzemenin yıpranması veya malzemenin homojen olmaması olumlu özellikler olarak benimsenmektedir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünde yürütülen 'Ürün Malzemelerinde Kusurluluk' projesi, günlük kullanıma yönelik ürünlerde malzemenin takdir ve algısına dair toplumun polarize değerlerini vurgulayan bir platform sağlamaktadır.

Proje Yürütücüsü: Doç. Dr. Owain Pedgley

Katkıda bulunanlar: Doç. Dr. Bahar Şener-Pedgley, Doç. Dr. Gülay Hasdoğan, Ar. Gör. Yekta Bakırlıoğlu, Ar. Gör. Erçin Okursoy, Ar. Gör. Sedef Süner

Sergi sponsoru: Arçelik A.Ş.

11/11/2022 - 15:11