Bölümüzün Web sitesi yenilenmiştir. BOP projesi kapsamında tasarımı, altyapısı ve kullanımı yeni baştan değerledirilen sitenin yeni baştan tasarlanmasında esas amaç dış görünüşü değiştirmekten öte, bölümde yapılan çalışmaların biriktirileceği bir veri tabanı oluşturmaktı. Bu veri tabanının görsel olarak araştırılıp kullanılabilmesi çevrimiçi bir ortam özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, genel kullanımı açık olmayan, etkileşimli bir eğitim ortamı da proje kapsamında yaratılmıştır. Bu çevrimiçi stüdyolar sayesinde, öğretmen-öğrenci iletişimi ders sınıfı dışında da devam edebilmekte, ve yapılan projeler, portfoliolar ve benzeri görsel veya yazılı belgeler öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından doğrudan veri tabanına yüklenebilmektedir.

11/11/2022 - 15:29