Yarı-Zamanlı Öğretim Görevlisi

Telefon: 03122102219

Oda: 428

Özgeçmiş

1942 doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Trabzonda tamamladım. İstanbul, Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu, Grafik Sanatlar Bölümünden 1967 yılında mezun oldum.

1970 yılında, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesinde görev aldım. 1982 yılında da, ODTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümüne katıldım. Bu bölümde Temel Tasarım, Fotoğrafcılık ve uygulamalı sanatsal dersler verdim. Aynı zamanda bu dersleri, Hacettepe Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Atılım Üniversitesi ve TOBB Üniversitesinde de zaman zaman verdim.

2007 yılında  ODTÜ’den emekli oldum. Halen  ODTÜ Endüstriyel Tasarım  Bölümünde yarı zamanlı olarak ‘’ Int. to Visual Media’’ dersini vermekteyim. Sanatsal içerikli Grafik ve Fotoğraf çalışmalarımı sürdürmekteyim.

23/11/2022 - 01:31