Yarı-Zamanlı Öğretim Görevlisi

Telefon:

Oda:

Özgeçmiş

Murat Erciyas 1993 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü'nden mezun olmuştur.1995-1999 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde Fire House Design Team ve Wood, Herron & Evans Patent Hukuku firmasında tasarımcı olarak çalışmıştır. Türkiye'ye döndükten sonra Türkiye'nin öncü ofis mobilyası firmalarından Nurus'da tasarım ve Ar-Ge Müdürü olarak görev yapmıştır. 2004 yılında Türk endüstrisinin giderek artan yenilikçi ve patentli ürün talebine cevap verebilmek için kendi tasarım firmasını (www.farm-design.com) kurmuştur. Firması bünyesinde birçok sektöre tasarım hizmeti vermekte olup özellikle çalışmalarını ofis mobilyası ve medikal ürünler üzerine yoğunlaştırmıştır. 2001 yılından bu yana Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde "Dynamics of Production for Industrial Designer" dersini vermiş ve halen "Industrial Design 201-202" derslerine katkıda bulunmaktadır.Murat Erciyas'ın 30 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi firmasına zengin bir müşteri portföyü kazandırmış, ekspertizini ihtiyaç olan her alana yöneltebilmesini mümkün kılmıştır. Bu hedefle Erciyas hizmetlerini farklı sektörlere yaymak için çalışmaktadır.

23/11/2022 - 01:06